Campagnemateriaal voor jouw winkel

NIX18 toolkit

De kit bevat diverse tools die je ondersteunen bij NIX18-initiatieven, zoals flyers, posters, filmpjes, factsheets en handige tips. Daarnaast biedt de toolkit een overzicht van de landelijke NIX18-campagnes en het bijbehorende campagnemateriaal.

Wanneer komt de toolkit van pas?

  • Als je campagnemateriaal zoekt voor de NIXzonderID actieweek, dit jaar van 11 t/m 30 september
  • Wanneer de posters in jouw winkel aan vernieuwing toe zijn
  • Wanneer je extra materiaal wil ophangen in de winkel tijdens risicovolle momenten, zoals de feestdagen of de eindexamenperiode

Bekijk de NIX18 toolkit

NIX Challenge

De NIX Challenge is een online spel waarbij je uitgedaagd wordt om de juiste leeftijd van jongeren die alcohol willen kopen in te schatten. De NIX Challenge is het hele jaar te spelen en staat jaarlijks centraal tijdens de landelijke competitie van het CBL. Je speelt de NIX Challenge binnen 1 minuut.

Speel de NIX Challenge

Over de CBL
NIX Challenge competitie

Elk jaar nemen duizenden supermarktmedewerkers het in de competitie tegen elkaar op.

Allereerst strijden supermarktmedewerkers tegen elkaar om de beste van hun supermarktketen te worden. Tijdens de NIX Challenge worden de tussenstanden van de spelers van de ketens weergegeven in een infographic per keten.

Van iedere deelnemende supermarktketen mag de medewerker met de beste score (en tijd) deelnemen aan de NIX Challenge finale. Indien meerdere medewerkers van dezelfde keten dezelfde score (en tijd) hebben, wordt geloot wie deel mag nemen aan de finale.

In het alles beslissende finalespel wordt vervolgens duidelijk wie zich de landelijke winnaar mag noemen en ervandoor gaat met de hoofdprijs.

Bekijk het promotiemateriaal

Zelf een winkelcompetitie organiseren

  • De NIX Challenge is het hele jaar door te spelen, dus organiseer zelf eens een competitie met jouw medewerkers. Maak er een echte wedstrijd van!
  • Medewerkers kunnen hun score schrijven op de scoreposter.
  • Speel een finalespel met jouw medewerkers in de kantine
  • Zet de winnaar(s) in het zonnetje.

Bekijk de scoreposter op de materialenpagina